Vreme promenljivo, a u ovom delu zemlje očekuju se obilnije padavine: Maksimalna temperatura do 19°C

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar

04.11.2023. 07:59
  • Podeli:
japan_kiša_tajfun_anadolija 1-64dc9c8565dec.webp Foto: Anadolija

Na severu i na zapadu Srbije u subotu ujutro suvo, u ostalim predelima očekuju se kiša i pljuskovi.

Tokom dana u svim predelima biće pretežno obačno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, uz obilnije padavine na jugu i na istoku. Najmanje padavina očekuje se u Vojvodini. Posle podne u zapadnim, a krajem dana i uveče i u ostalim predelima Srbije očekuje se razvedravanje, navodi meteorolog Đorđe Đurić za Telegraf.rs.

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura od 6°C na severu Bačke do 14°C na jugu i jugoistoku Srbije, maksimalna dnevna od 13°C na jugu do 19°C na severu Srbije.

U Beogradu u subotu ujutro suvo, potom sredinom dana kiša i pljuskovi, ali bez obilnijih padavina. Posle podne očekuje se razvedravanje.

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar.

Jutarnja temperatura 12°C, maksimalna dnevna 18°C.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()