Vreme sunčano i toplije, najviša dnevna temeperatura 18 stepeni

Vetar slab i umeren, jugoistočni, uveče i tokom noći na jugu Banata i u Pomoravlju u pojačanju

18.03.2023. 09:03
  • Podeli:
kalemegdan-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji se ujutro očekuje slab mraz, a po kotlinama ponegde kratkotrajna magla.

U toku dana pretežno sunčano i toplije, samo pre podne i sredinom dana u Timočkoj Krajini i na jugoistoku Srbije umereno oblačno.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, uveče i tokom noći na jugu Banata i u Pomoravlju u pojačanju.

Najniža temperatura od -5 do 3 stepena, a najviša od 12 do 18 stepeni

U Beogradu u toku dana pretežno sunčano i toplije. Duvaće umeren jugoistočni vetar.

Najniža temperatura od -2 do 3 stepena, a najviša oko 15 stepeni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()