Vučić: Stiv Voznijak i njegova supruga dobijaju srpske pasoše

Predsednik je istakao da je Janko Tipsarević mnogo učinio za Srbiju, zamolivši Voznijaka da dođe u našu zemlju

06.12.2023. 12:59
  • Podeli:
stiv voznijak, aleksandar vučić - 6 dec 2023 - foto Tanjug bs-6570620edb8d3.webp Foto: Tanjug/bs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će na njegov predlog, Vlada Srbije dodeliti srpske pasoše jednom od suosnivača kompanije Epl Stivu Voznijaku i njegovoj supruzi.

"Oni će danas ili sutra postati građani Srbije i to je za nas najveća moguća čast", rekao je Vučić novinarima u Predsedništvu Srbije posle razgovora sa Voznijakom. 

Vučić je istakao da će on biti ponosni predsednik koji će im uručiti srpske pasoše. 

"I sad možemo da se hvalimo da je kompjuterski genije Srbin, koji će najveći deo života da živi u Americi, ali dolaziće neretko i u svoju Srbiju. I mi smo ponosni na to i veoma srećni zbog toga. Ja im čestitam i mnogo, mnogo se zahvaljujem", rekao je Vučić.

On je rekao i da mora da razočara one koji su tražili neke druge razloge za dolazak Voznijaka u Srbiju.

"Mislili su da je čovek došao zbog novca ovde", rekao je Vučić i dodao da je došao bez dinara i da je sam platio svoju kartu. 

"Inače ima toliko novca da bi... Ali on taj novac ulaže, kao što sam rekao, filantrop je veliki i taj novac ulaže u dobrotvorne svrhe", rekao je Vučić.

Dodao je da je Janko Tipsarević mnogo učinio za Srbiju, zamolivši Stiva Voznijaka da dođe u našu zemlju.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()