Zatvorene benzinske pumpe NIS Petrola u Zvečanu i Leposaviću

Ranije ove nedelje zatvorene su tri pumpe na KiM

22.07.2024. 15:48
  • Podeli:
Tan2023-02-2213482496_2 pumpa, gorivo, Tanjug Stojan Vasev-6401cb7a74cf8.webp Foto: Tanjug/Stojan Vasev

 Pripadnici ministarstva trgovine privremenih prištinskih institucija su uz pomoć pripadnika tzv. kosovske policije zatvorili dve pumpe NIS Petrola u Zvečanu i Leposaviću.

Kako je objavljeno na Fejsbuk profilu ministarstva, subjekti koji se bave trgovinom naftnim proizvodima, moraju imati dozvole privremenih prištinskih institucija.

Ranije ove sedmice pripadnici tzv. kosovske policije i poreske administracije zatvorili su NIS-ove pumpe u severnom delu Kosovske Mitrovice, kao i u Zubinom Potoku i na jezeru Gazivode.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()