Neka kuća zamiriše na domaće
Baka sprema hleb, a vi već u drugoj sobi osećate njegov neodoljiv miris i trčite u kuhinju da pitate kada će biti gotov.
Ako poželite da se makar na trenutak vratite u detinjstvo, recept za domaći hleb iz bakine kuhinje je izuzetno lagan. I još uvek miriše isto.
U vanflicu izmrvite kvasac, dodate malo mlake vode i jednu kašičicu sećera. Dodajte i malo brašna i izmešajte. Ostavite da se kvasac aktivira.
Još malo obradite testo i neka odstoji još 10 minuta. U korpu stavite krpu, staviti malo brašna na nju, pa stavite testo na krpu i pritisnite rukama.
Pokrite folijom i krpom.
Posle 10 minuta zasecite dublje hleb nožem i ostavite još 10 minuta. Rernu ugrejte na 220 stepeni i pecite hleb 50 minuta
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.