Oduševićete se
Ukoliko volite pečeni kukuruz, zahvaljujući ovom malo drugačijem receptu iz meksičke kuhinje ćete zasigurno biti još više oduševljeni njegovim ukusom.
Potrebni su vam sledeći sastojci:
Priprema:
U posudi pomešajte majonez, sok od limete i obe vrste mlevene paprike. Smesu stavite u frižider da se ohladi.
Kukuruz kuvajte u posoljenoj vodi otprilike pet minuta, a onda ih ispecite u tiganju ili na roštilju. Nakon toga ih premažite maslacem i smesom koju ste prethodno pripremili.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.