Služite je samostalno ili kao prilog uz neko jelo
Tokom Vaskršnjeg posta na našem portalu očekuje vas pregršt posnih jela za celu porodicu, a danas vam donosimo recept za posnu krompir čorbu.
Isecite krompir na kockice, a šargarepu na kolutove. Na ulju propržite seckan luk dok ne postane staklast, pa dodajte povrće. Promešajte pa sipajte vode da ogrezne. Začinite i kuvajte na jačoj temperaturi dok ne proključa, pa smanjite jačinu, poklopite, i kuvajte tako još 20 minuta. Dodajte šolju kuvanog paradajza pred kraj kuvanja pa pustite da ključa 10 ak minuta. Pospite seckanim peršunom i služite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.