Po bakinom receptu nijedan obrok nema greške
Foto: Bakina kuhinjaOvo je jelo koje je baka Jeli i deki bilo toliko slatko, da im je karfiol bio ukusniji od samog mesa.
U pitanju su špikovani pileći bataci sa karfiolom, a u nastavku ćete doboiti recept za obrok koji ćete, verujemo, spremati češće nego što mislite.


Karfiol iseći na pola pa od svake polovine iseći po jedan komad debljine 2 cm zajedno sa korenom. U činiju sipati jogurt, 3 kašike ulja, papriku, biber, soja sos i so. Sve dobro izmešati pa batake premazati i ređati u pleh,
Tako uraditi i sa cvetovima karfiola. Tu možete dodati šargarepu i krompir po želji. Preko karfiola staviti komadiće masti.
Peći pokriveno folijom 30 minuta otkriti i peći još 30 minuta i smanjiti na 200 stepeni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







