Jelo na kašiku puno vitamina
Bećarac pruža savršeno rešenje za brz i ukusan obrok kad nemate mnogo vremena. Bez obzira da li preferirate verziju sa mesom ili bez, bećarac je pun ukusa i zadovoljava svaki put.
Bećarac sa tikvicama je savršeno kuvano jelo u kome će uživati cela porodica, a jednostavno se pravi.
Kako biste napravili bećarac u dubljoj šerpi zagrejte ulje i dodajte crni luk i paprike, i pržite. Ako želite dolijte malo vode pa prodinstajte da paprika omekša. Dodajte tikvice i dinstajte još 20 minuta. Nakon toga dodajte i paradajz zajedno sa sokom.
Začinite po želji, dodajte beli luk i dinstajte oko 30 minuta, dok tečnost ne ispari. Kada je gotovo, ostavite da se prohladi i vlašac pospite preko bećarca. Uživajte.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.