Prste da poližeš
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Belanca umutite u čvrst šne. Dodajte šećer pa mutite sve dok se ne otopi. Pažljivo dodajte brašno, orahe i kakao. Podelite smesu na 4 dela pa ispecite 4 kore i ostavite da se prohlade. Na pari zakuvajte žumanca sa šećerom, brašnom i mlekom.Kada se prohladi, dodajte omekšali maslac pa penasto umutite. Filujte redosledom kora-fil. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sav materijal. Poslednju koru nemojte da premazujete. Čokoladu otopite na pari sa uljem. Prelijte glazuru preko kolača. Ostavite u frižideru da se stegne.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.