Ručak po receptu naših baka
Iz bakie kuhinje vam donosimo recept za kiseo kupus sa mlevenim mesom i suvim rebrima.
Ispržiti seckan luk, pa dodati mleveno meso, suvi začin i malo ga ispržiti. Dodati mlevenu papriku, biber može i tucana paprika.
Kupus iseći na kocke, pa pola staviti na dno šerpe. Istresti sve iz tiganja meso i ulje ostaviti.
Odozgo poređati drugi deo kupusa i ušuškati rebarca. Odozgo staviti mast od mlevenog mesa. Može se dodati kašika masti ili malo još ulja, ako volite masnije.
Sipati vodu da ogrezne i poklopiti da krča 2 sata ili sat vremena u ekspres loncu. Uz to napravite finu projaru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.