Bolji od kolača
Čak i oni koji inače nisu ljubitelji sutlijaša će biti oduševljeni, jer dodavanje bele čokolade donosi sasvim novi šmek.
Kremast, bogat i savršeno prilagodljiv - možete ga obogatiti suvim grožđem, svežim voćem, prelivima ili jednostavno uživati u njegovoj čarobnoj jednostavnosti sa cimetom.
U šerpicu stavite sve sastojke osim bele čokolade.
Na srednjoj temperaturi kuvajte smesu uz povremeno mešanje oko 30 minuta, dok se smesa zgusne i pirinač omekša.
Sklonite sa ringle i dodajte belu čokoladu. Mešajte dok se čokolada potpuno ne istopi.
Sutlijaš rasporedite u činije i dodajte dodatke po želji. Možete dodati suvo grožđe i cimet, ali možete ga obogatiti i svežim voćem.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.