Svi će vam tražiti recept
Fenomenalan desert mekan kao duša nestaće sa stola odmah.
Za testo:
Za preliv:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte šećere, brašno, mak i prašak za pecivo. Sipajte mleko i ulje pa sjedinite varjačom, da se dobro sjedini. Smesu izlijte u pleh obložen papirom za pečenje.Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. 3 kašike mleka sipajte u šerpicu i stavite da provri pa dodajte polomljenu čokoladu. Skinite sa šporeta pa otopite na tihoj vatri. Zatim dodajte 10 g margarina. Prelijte preko kolača.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.