Idealan je za sve koji vode računa o svom zdravlju
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje stiže nova, zdrava poslastica, a u pitanju je hleb koji ne sadrži brašno i gluten.
Ovaj integralni hleb je neverovatno jednostavan za pripremu, a s obzirom na to da je u potpunosti bez brašna i glutena, idealan je za sve one koji vode računa o svom zdravlju.
Bogat je semenkama, vlaknima i zdravim mastima, pa će vas držati sitim dugo. Pored toga, daće vam i energiju.
Sočan, gust i prepun ukusa, savršen je za doručak, užinu ili bilo koji obrok.

U činiju malo izmutiti 3 jaja. Dodati ovsene pahuljice, koje možete i samleti u blenderu. Nakon što ubacite ovsene pahuljice, ubacite 100-150 grama sira.
Dodajte prašak za pecivo, a zatim ubacite po kašiku lanenog, suncokretovog i bundevinog semena.
Nakon što stavite u pleh koji je prethodno obložen pek papirom, poravnajte smesu, na koju dalje možete dodati suncokretovo i laneno seme.
Peći na 200 stepeni, 40 do 45 minuta.
Sačekajte da se hleb ohladi pa ga secite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







