Obožavaćete ih
Danas vam iz bakine kuhinje donosimo ćuftice u gnezdu. Fantastična kombinacija koja se može napraviti na dva načina, a gotovo je omiljeno jelo u domaćinstvima širom Srbije.
Od navedenih sastojaka umesiti rukama ćuftice. Skuvati krompir, dodati soli i malo ulja, pa mikserom malo umutiti.
Tepsiju podmazati uljem, kašikom vaditi pire, stavljajte po kašiku, formirati udubljenje i tu stavljati ćufte. Mogu se staviti u rernu i peći na 200 stepeni oko 30 minuta,
Po želji prelite sa kuvanim paradajzom u koji ste dodali gustin i vodu, zatim izjednačite malo.
Dodati i malo ulja. Sve preliti i peći na 220 stepeni. Uživajte u sjajnom ukusu!
U video u nastavku teksta možete detaljnije pogledati pripremu ovog jela.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.