Brašno, mleko, jaja, suhomesnato i još nekoliko namirnica, biće dovoljno za ovu sjajnu picu
Ukoliko ste ljubitelj pice, sigurni smo da će vam se ova posebno dopasti.
U toplo mleko dodajte šećer, brašno, so, otopljeni margarin, jaje i umesite mekano testo. Ostavite da malo odstoji, pa dignuto testo oblikovati i urolati sa viršlama, po ivici, kao što je prikazano na snimku. Premazati jajetom urolani deo i posuti susamom.
Po sredini rasporedite kečap i pospite rendanim sirom. Odgore poređajte suhomesnato i paradajz.
Stavite u rernu na 200 stepeni, na 20-25 minuta. Malo pre nego što bude gotovo, pospite rendanim sirom i ostavite dok se ne istopi.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.