Mekan i ukusan
Iz bakine kuhinje vam donosimo jednostavan recept za domaću brzu pogaču.
U činiju razbiti i žicom malo umututi jaja.
Dodati rastopljeni kvasac, ulje, jogurt ili mleko, obe vrste brašna i prašak za pecivo.
Odozgo staviti semenke, so, izmešati dodavajući još malo mleka ili kisele vode. Testo mora da bude malo ređe. Sipati u veći pleh obložen pek papirom.
Ostaviti na toplom dok se rerna ne urgreje. Peći na 220 stepeni C 35-40 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.