Toliko ukusno da im nećete odoleti...
Svi znamo da je doručak najbitniji obrok, pa se onda odlučite za ovaj malo jači kako biste dan započeli kako treba. Poslužite sa jogurtom, a za pripremu odvojite 20 minuta svog vremena.
Recept je izdašan i biće dovoljno za celu porodicu.
Sipajte ¼ šolje putera u vatrostalnu činiju i sklonite sa strane. Svaku stranu kriški bageta namažite senfom, pa rasporedite u posudu za pečenje onoliko parčića u zavisnosti od veličine vatrostalne činije.
U velikom tiganju pržite šunku, pečurke i beli luk na preostalom puteru, dok pečurke ne omekšaju. Zatim dodajte crni luk i sačekajte da omekša.
Sipajte zatim po jednu kašiku smese iz tiganja na svaku krišku hleba i dodajte rendani sir. Dodajte na vrh i preostale kriške hleba.
U velikoj činiji umutite jaja, pavlaku za kuvanje i začinite. Prelijte tom smesom hleb i dodajte pršun. Pecite na 180 stepeni dok nož umetnut u sredinu ne izađe čist.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.