Evo recepta za fine domaće keksiće - odlični uz kaficu ili čaj
Došli su vam iznenadni gosti i nemate čime da ih poslužite? Imamo savršeno rešenje za vas - stiže recept za fine domaće keksiće iz baka Jeline kuhinje. Dobra stvar je što mogu dugo da stoje.
Sastojci:
Umutiti jaja, šećer, mast, maslac, vanilu, koricu limuna. Dodati ulje i brašno i zamesiti glatko testo.
Podeliti na dva dela, razviti za pola centimentra i vaditi keksiće. Peći na 180 stepeni 15 minuta.
Spajati po dva keksa nutelom ili džemom.
Uvaljati u prah šećer.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.