Spremna za svega 10 minuta
Ukoliko danas planirate da pripremate roštilj, ovu paradajz salatu morate da isprobate, jer je idelna uz sve vrste mesa.
Priprema se malo drugačije nego paradajz salata na koju smo svi navikli, a recept podrazumeva i preliv u koji obavezno ide i senf.
Na kraju se sve začini mirođijom, a verujte nam, bićete nam zahvalni na ovom receptu.
Isecite paradajz na kriške i stavite ga u posudu za salatu, pa dodajte luk koji ste prethodno isekli na rebarca.
Pomešajte u drugoj posudi maslinovo ulje, senf, so i biber, pa prelijte salatu.
Salatu pospite seckanom mirođijom i rendanim tvrdim sirom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.