Ukus koji se ne zaboravlja
Iz bakine kuhinje vam donosimo tradicionalno jelo - recept za krompir paprikaš sa noklicama od mesa.
Još je potrebno:
U mleveno meso dodati seckan luk, jedan i drugi, mlevenu papriku, biber, jaje, so i sve izjednačiti.
U šerpu iseckati luk i šargarepe dodati secene kobasice i dinstati da kobasice puste masnoću. Dodati još mlevenu papriku, začin suvi i krompir, pa naliti vodu da ogrezne i neka kuva deset minuta.
Kašičicom vaditi pripremljeno meso i spuštati u paprikaš kao noklice. Dodati i šaku testenine, ako treba još vode i kuvati još 20 minuta.
Po želji posoliti i na kraju dodati seckan peršun.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.