Topi se u ustima
Danas donosimo recept iz bakine kuhinje za sve ljubitelje krompira, jednostavan i jeftin.
Krompir obariti, pa ga iseći na kolutove. Tepsiju podmazati uljem, pa pola poređati u podmazan pleh. Posoliti, a u činiju razmutiti jaja, dodati pavlaku, beli luk, mleveni biber,origano i so.
Pola krompira poređati u pleh, pa preko štapiće poređati i šunkaricu i sir, pa staviti pola rendanog kačkavalja.
Drugu polovinu staviti u pavlaku.
Sipati pola jaja sa pavlakom preko krompira, pa opet krompir, šunka i sir, preliti ostatkom preliva pavlake. Izravnati. Peći na 220 stepeni 30-35 minuta. Služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.