Tope se u ustima
Slatke i mekane kao duša, za prave ljubitelje kafe i slatkiša.
Potrebno je:
Glazura:
Priprema:
U jednoj šerpici skuvajte sirup od šećer i vode, oko 4 minuta. Skinite sa šporeta pa umešajte maslac, i mešajte dok se ne otopi. Umešajte mlevene orahe sa keksom, čokoladom i kafom. Dobro sjedinite. Rukom oblikujte kuglice od prohlađene smese. Čokoladu otopite sa malo ulja. Zatim umačite kuglice u čokoladnu glazuru. Ostavite na celofan da se stegnu, pa ih ređajte na tacnu. Dekorišite po izboru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.