U potrazi za savršenstvom, mnogi kuvari razvili su različite trikove i tehnike kako bi postigli željene rezultate
Pileći bataci su popularan izbor za mnoge ljubitelje ukusne i sočne pečene hrane. Njihova bogata tekstura i pun ukus čine ih omiljenim jelom širom sveta. Međutim, postizanje savršeno pečenih i sočnih pilećih bataka može biti izazov.
Ovaj trik je postao ključan za mnoge kuvare koji žele da poboljšaju ukus i sočnost svojih jela. Osim toga, ovaj metod omogućava istovremeno pripremanje više jela, što ga čini veoma praktičnim.
Jednostavno provucite kosti bataka kroz rešetku kako bi ostali da vise dok se peku. Postavite rešetku na malo višu poziciju u rerni i ispod nje stavite tepsiju sa povrćem po izboru, poput krompira, šargarepe i paprike.
Masnoća sa bataka će se cediti u tepsiju, dodatno obogaćujući ukus povrća. Za vizuelni prikaz ovog procesa, pogledajte snimak na početku teksta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.