Uskoro prolazi sezona kukuruzu šećercu, pa imate još malo vremena da uživate.
Kasnije kreće sezona starog kukuruza koji zahteva više vremena za pripremu, ali ne možemo da osporimo da je i on ukusan.
Osnovna razlika između mladog i starog kukuruza je u tome što se prvi brže kuva i ne treba mu više od 10 minuta.
Fantastičan trik za kukuruz koji se kuva na isključenom šporetu.
Sastojci:
Priprema:
U šerpu sipajte vodu i ostavite da proključa.
Zatim dodajte šećer i sok od limuna, pa mešajte dok se šećer ne istopi.
Dodajte očišćene kukuruze, pa poklopite i isključite šporet. Neka se tako kuva nekih 10 minuta, prenose Nezavisne.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.