Za početak napunite frižider zdravim namirnicama
Šta je to što čini određenu, najčešće nezdravu hranu tako neodoljivom što nas tera da se vratimo po još, čak i kada smo siti? Šta nas tera da jedemo hranu za koju znamo da je štetna po naše zdravlje?
A znamo da je loša ishrana povezana sa srčanim problemima, visokim krvnim pritiskom i nizom drugih zdravstvenih tegoba. Neke studije čak pokazuju da je konzumiranje nezdrave hrane povezano i sa depresijom. Ali smo ipak na takvu hranu slabi. Samo oni s najčvršćom voljom neće nikada posegnuti za ukusnim grickalicama, slatkišima, pomritom, sladoledom i drugih đakonijama.
Koliko smo samo puta rekli, još samo ovaj put?
Donosimo vam nekoliko korisnih saveta koji mogu pomoći da sačuvamo sačuvamo umerenost i doslednost:
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.