Prste da poližeš
Foto: Bakina kuhinjaDobrodošli u Bakinu kuhinju. Ako ste oduvek želeli da napravite prozirne, mekane i fine palačinke koje se ne lepe i nisu žilave, a pritom ste početnik u kuhinji – došli ste na pravo mesto. Ovaj recept je toliko jednostavan, bez komplikovanih koraka, a garantuje savršen rezultat svaki put. Pripremite se za najukusnije palačinke koje ste ikada probali, idealne za doručak, užinu, ili kada god poželite nešto slatko. Pogledajte video i uverite se sami koliko je lako.

Umutiti jaja žicom, dodati mleko, malo soli i dodavati polako brašno. Mutiti da se razbiju grudvice.
Tiganj dobro ugrejati, premazati uljem i sipati pola kutlače testa i razliti po tiganju. Peći na sniženog temperaturi pa okrenuti kad se zarumeni sa jedne strane.
Nadev možete sami odrediti ono što vam deca najviše voli.
Palačinke su mekane, fine, prozirne, nisu žilave i jako ukusne.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







