Obožavaćete ga
Jedan od recepata koji se najbrže prave, iz tri poteza, a isto tako brzo nestanu iz tanjira.
Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno i mleveni keks, prašak za pecivo, koricu limuna, ulje, mleko i sve izjednačiti.
Sipati u podmazan pleh 22 cm i peći na 200 stepeni 30-40 minuta da kolač bude rumen i lagan. Odmah ga premazati džemom i posuti seckanim orasima. Seći prohlađen.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.