Savršen uz kafu
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za kolač sa jabukama i bademom. Idealna poslastica za svaki dan, a savršeno se slaže uz kafu.
Umutiti jaja sa šećerom dodati brašno, griz prašak za pecivo i cimet prosejano. Ubaciti ulje, jogurt i izmešati. Pleh obložiti pek papirom. Sipati i izjednačiti. Peći na 200 stepeni C 45 minuta.
Vruć premazati džemom i posuti seckanim bademima. Preliti rastopljenom čokoladom u koju ste dodali 2 kašike ulja i mleka.
Ostaviti da se dobro ohladi i seći.
U videu u nastavku teksta detaljnije možete gledati pripremu kolača.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.