Obožavaćete je
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za pogaču bez kvasca sa sirom i pavlakom.
Umutiti jaja, dodati brašno s praškom za pecivo, izmrvljen sir, pavlaku, ulje so, kiselu vodu i sve dobro izjednačiti.
Sipati u podmazan pleh i izravnati. Može odozgo malo da se izmrvi sir.
Peći na 210 stepeni C oko 45-50 min. Nalepša pogača bez kvasca, prelep ukus, rastresita.
Napravite je kad imate goste i ponosite se vašim umećem.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.