Recept je proveren, a ukus savršen
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za krem rolat.
Keks umočiti u mleko čokoladno vruće i poređati na foliju koja je na poslužavniku pet-šest, možete i veće imate dovoljno fila. Ostaviti da keks upije pa spremiti fil.
Umutiti krem sir sa šećerom i vanilin šečerom. Umutiti slatku pavlaku, pa u nju ubaciti umućen krem sir.
Dodati orahe i mlevenu plazmu, rum i sve izjednačiti.
Na sredinu keksa poređati malo šumskog voća pa pokriti kremom. Saviti jednu i drugu stranu zajedno sa folijom i dobro ušuškati. Rukama oblikovati.
Ostaviti da se stegne u zamrzivaču oko dva sata. Seći i uživati u božanstvenom ukusu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.