Stavite je sat vremena u zamrzivač i podsetiće vas na sladoled
Iz bakine kuhinje vam donosimo kremastu tortu koja se ne peče i gotova je sa desetak minuta.
Umutiti pavlaku i podeliti na tri dela. U jedno dodati mlevene piškote, u drrugi deo mlevenu čokoladu sa rižom, i treći krem od čokolade. Sve posebno izjednačiti.
U pleh veličine 20 x20 cm prvo staviti krem od piškota. Preko dugi od mlevene čokolade i na kraju krem od eurokrema. Svaki krema lepo razvući, a preko zadnje posuti čokoladne mrvice.
Za sve to je potrebno 10 minuta vremena. Ostaviti u frižideru 2 sata ili sat u zamrzivaču. Bićete oduševljeni sjajnim kremastim ukusom. Kad se lepo ohladi podseća ma sladoled.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.