Ovde vam praktično i nije potrebna viljuška, već samo parče hleba, i pobrisaćete sve iz tanjira
Nije mali izazov u današnje vreme napraviti zdravo i kvalitetno jelo, koje će se svideti svima, a da pri tome i ne potrošite mnogo novca. Ipak, i to je moguće - ne klonite duhom, jer iz bakine kuhinje stiže fantastičan recept za pripremu šampinjona - za kremasto jelo koje će oduševiti i vaše ukućane ili, eventualno, i goste koji vam neplanirano stignu u vreme ručka.
Kako možete da vidite i u video-prilogu u tekstu, u samom naslovu "Ručak za 200 dinara" sve vam je rečeno - naša baka se potrudila da vam olakša izbor ako ste u nedoumici šta da pripremite i da vam pomogne da opet ispadnete virtuoz u kuhinji. I da, za ovo jelo vam praktično i nije potrebna viljuška, već samo parče hleba, i pobrisaćete sve iz tanjira.
Sitno iseckati crni luk i propržiti na ulju, pa dodati seckanu šargarepu i staviti kašičicu suvog začina.
Dodati seckanu papriku i listiće šampinjona. Naliti malo vode (100 ml) i kuvati oko 20 minuta.
Gustin razmutiti u malo vode i sipati u šampinjone. Ubaciti beli luk seckan i dodati pavlaku i izjednačiti.
Dodati seckan peršun i naš ručak je gotov. Fantazija.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.