Aromatično i slasno jelo nestaće u trenu
Donosimo vamrecept za aromatičnu krompir čorbu sa slaninom.
Slaninu propržite u velikom tiganju, na srednjoj vatri, uz povremeno mešanje. Kad postane hrskava dodajte krompir, luk, celer, začine i bujon. Ostavite da proključa, pa smanjite temperaturu i dinstajte poklopljeno, 10 do 15 minuta, sve dok krompir ne omekša. Dodajte brašno i mleko dok ne smesa ne postane glatka. Pustite da proključa, uz neprestano mešanje, pa nastavite da kuvate i mešate dok se ne zgusne, oko 2 minuta. Dodajte sir u čorbu dok se ne rastopi.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.