Dodavanje samo jednog sastojka u mleveno meso može potpuno da izmeni njegov sastav
Bilo da kupujete meso i sami meljete kod kuće ili kupujete gotovo mleveno meso, može da se desi da ono bude masno, a to dosta kvari ukus. Ako je meso previše masno može da se iskoristi da napravite pite, ali ako želite pljeskavice, ćufte, faširane ili ćevape bitno je da meso bude kvalitetno.
Više ne morate da bacate meso ili da se pitate kakvog će ukusa biti jer postoji spas. Potrebna je samo jedna namirnica i vaše mleveno meso će ponovo biti savršenog ukusa.
Kuvari preporučuju da u mleveno meso dodate jedan jeftin i pristupačan sastojak koji će poboljšati teksturu mlevenog mesa. Reč je o krompiru.
Povrće narendajte, a zatim dodajte u mleveno meso. Ako želite možete da dodate i neku drugu namirnicu kao što je bundeva ili pirinač. Mleveno meso će ostati sočno, ali će biti lakše za oblikovanje i pečenje faširanih šnicli, ćevapa, ćufti, prenosi Krstarica.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.