Izgleda lepo, ukusno je, a neobičan sos i praziluk daju poseban šmek.
Na svakoj proslavi svi se najviše obraduju predjelu i slatkom stolu, tako da morate uvek na jelovniku imati nešto specifično, a što vam neće oduzimati previše vremena za pripremu.
Predlažemo vam kuvana jaja u slanini jer to niko neće odbiti, a vi ćete lako napraviti. Izgleda lepo, ukusno je, a neobičan sos i praziluk daju poseban šmek.
Jaja skuvajte i stavite u hladnu vodu. U posudi pomešajte senf, kečap, med, muskatni oraščić i limunov sok.
Jajima skinite ljusku, obrišite ubrusom i umotajte u slaninu. Ispržite u tiganju bez ulja sa svih strana, pa stavite jaja u sos.
Zatim u istom tiganju propržite seckani praziluk i pospite preko jaja.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.