Trik je vrlo jednostavan i traje samo nekoliko sekundi
Foto: PixabayPileća krilca ili pečena piletina mnogo su ukusniji kada su hrskavi.
Američki TikTok kuvar Mohamed Jasin je zato podelio svoj trik za savršeno ispečenu hrskavu koricu.
Trik je zaista jednostavan i ne trebaju vam nikakvi fensi sastojci ili začini, pa nećete morati mnogo da šetate po kuhinji.
Sve što treba da uradite je da koristite provrelu vodu.
“Provrela voda zateže kožu piletine i čini krila hrskavim nakon što ih termički obradite", objasnio je on.
Kuvar je prelio prokuvanu vodu preko piletine, pre nego što je meso stavio u rernu, piše The Sun.
Mohamed tvrdi da ćete na taj način svaki put imati savršeno hrskavu kožicu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







