Birajte sastojke prema sopstvenoj želji
Retki su oni koji ne vole picu, pa čak i za doručak.
Recepata za ovaj italijanski specijalitet je pregršt, a danas vam predstavljamo kako prečicom da napravite ovo ukusno jelo kada ste u žurbi.
Sastojke i začine, kao i sa "pravom" picom možete da mešate i dodajete po želji, a najbolje od svega je što vam ne treba više od deset minuta da sve napravite. Osnova od kečapa i kačkavalja je uvek ista, a mi smo izabrali i sledeće sastojke.
Tost hleb sa jedne strane premažite puterom, a potom sa druge sa kečapom.
Preko pospite rendani kačkavalj, a zatim ređajte sastojke kao što su čajna, paradajz i crni luk. I bilo šta drugo što poželite.
Pospite sa belim lukom i origanom.
Zagrejte rernu na 220 stepeni i poređajte sendvič/pice na pleh.
Ubacite lažne pice u rernu i pecite oko pet minta, odnosno dok se kačkavalj ne rastopi.
Pre posluženja ukrasite sa svežim listovima bosiljka, ili, možda, rukole.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.