Uživajte u sjajnom ukusu
Danas je nedelja - pravi dan za meso.
Donosimo vam predlog za nedeljni ručak iz bakine kuhinje - punjeno meso iz kese.
Meso posoliti i izlupati između folije, u meso dodati začine za piletinu, mleveni biber i sve izjednačiti.
Raširiti šniclu, premazati senfom, staviti komad šunke i kačkavalja, pa donjim delom preklopiti. Jaja umutiti, na foliju sipati brašno i posebno prezle. U prezle umešati rendani kačkavalj.
Meso uvaljati u brašno, pa provući kroz jaja i na kraju prezle. Kad to lepo ispanirate, meso stavite u podmazanu kesu za pečenje i savijte kesu i malo je probušite.
Stavite u pleh i pecite na 220 stepeni, 30-40 minuta. Servirati toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.