Nema tog ljubitelja mesa kome se ovaj recept neće svideti
Većinu sastojaka potrebnih za pripremu ovog jela verovatno već imate u frižideru. Potrebno je da izdvojite samo malo vremena i preukusan ručak će oduševiti vašu porodicu.
Meso isecite na 12 manjih šnicli, istucite ih čekićem za meso, natrljajte začinom i sve poprskajte limunovim sokom. Tako pripremljene šnicle ostavite da malo odstoje.
Nakon toga ih sa jedne strane pospite brašnom i stavite da se peku na zagrejanom ulju u tiganju, sa pobrašnjavljenom stranom okrenuotm na dole.
Kada šnicle sa obe strane poprime lepu svetlo smeđu boju, zalijte ih vinom i ostavite da se lagano dinstaju.
Pred kraj umešajte slatku pavlaku, ostatak limunovog soka, pobiberite i dodajte još suvog začina. Sve zajedno prodinstajte, pa pred kraj umešajte maslac da se rastopi.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.