Za ovu pitu vam je potrebno malo vremena i sastojci koje svi imamo u kući.
Ukoliko želite inovaciju kada je reč o gibanici ili piti sa sirom, ovaj recept garantuje punu tepsiju ukusnog uživanja. Za ovu pitu vam je potrebno malo vremena i sastojci koje svi imamo u kući.
1. Izvucite kore za pitu iz pakovanja i sve zajedno iseckajte poreko da dobijete na froncle.
2. Sve sastojke pomešajte, a zatim sjedinite sa spanaćem i korama, te ih izlijte u pleh.
3. Pitu pecite oko 30 minuta na 200 stepeni. Kad porumeni i naduje se, gotova je. A kad malo padne kad se ohladi, tad je najukusnija.
Ceo postupak pripreme pogledajte u nastaku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.