Recept je proveren, a ukus savršen
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Maslac rastopite, dodajte brašno i pržite dok ne dobije bledožutu boju. Skinite s vatre, ulijte supu i mleko, pa skuvajte sos neprekidno mešajući da se ne bi stvorile grudvice. Začinite ga paprikom, biberom, limunovim sokom i posolite. Praziluk nasecite na kolutove, sir na tanke kriške. U podmazan sud slažite prvo polovinu kukuruza, zatim praziluk i sir, pa sve ostale sastojke, pa ostatak kukuruza. Zalijte umakom, dodajte listiće maslaca i pecite musaku na 200 stepeni 45 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.