Pojedine namirnice ne treba dodavati
Julija Arhipova, ruska kuvarica, tvrdi da dodavanje ova tri proizvoda u mleveno meso može da pokvari sočnost, zato ih bolje preskočite.
Dodavanjem jaja povećaćete količinu šnicli ali će meso da bude gumeno.
Luk će da pojača ukus mesa, pa je bolje da ga služite odvojeno, uz jelo.
Ako dodate hleb natopljen u vodi ili mleku šnicle će da budu tvrde i tamne.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.