Domaći sladoled može da bude ukusniji od kupovnog, ali morate pažljivo da birate sastojke...
Foto: ShutterstockInflunserka Dijana Glogonjac je na svom Instagram profilu otkrila male tajne velikih majstora, odnosno - kako da napravite zdrav i ukusan sladoled bez dodatog šećera.
Sve sastojke stavite u blender, izblendate i smesu sipate u kalupe.
Kada vadite sladoled iz kalupa, provucite malo kroz mlaz vruće vide kako bi se lakše sladoled odvojio.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







