Tako je dobar i ukusan, obavezno probajte
Jedno od tradicionalnih jela koje naše domaćice rado spremaju u raznim varijantama je pileći paprikaš.
Mi vam danas donosimo recept iz bakine kuhinje - paprikaš od pilećeg sitniša, cela kuća će vam mirisati na domaću hranu.
Na ulju propržiti sitno seckani crni luk, seckanu papriku i šargarepu.
Kad malo omekne dodati isečeno meso, naliti malo vode i krčkati oko 20 minuta.
Dodati mlevenu papriku, suvi začin i naliti vodom. Kuvati meso 20 minuta, pa dodati isečen krompir.
Kad se skuva dodati umućen kukuruzni skrob, jedna kašičica po želji.
Na kraju ubaciti iseckan peršunov list.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.