Doručak je, kažu, najvažniji obrok u danu
Jaja su lako svarljiva, veoma hranljiva i brzo se spremaju, pa su tako među omiljenim namirnicama za doručak.
Ako vam je dosadio običan omlet, evo recepta za italijanski.
Zagrejati maslinovo ulje u tiganju. Krompir isećii na tanke kolutove i pržiti dok ne porumeni (oko 20 minuta).
Preliti jajetom. Potom sipati iseckani crni luk i peršun. Posuti sirom. Poklopiti i dinstati dok se sir ne istopi.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.