Neodoljive špagete sa tunjevinom: Sočni sos je raj za nepca

Možete da ih pravite i u danima posta, a držaće vas dugo sitim

14.02.2024. 10:47
  • Podeli:
pasta, špagete bolonjeze, pixabay-65cc8013d57a8.webp Foto: Pixabay

Sastojci:

  • 300 g testenine
  • 300 g konzervirane tunjevine
  • 80 g paradajz sosa
  • 1 čen belog luka
  • ulje
  • so

Priprema:

U tiganj sa uljem dodajte tunjevinu iz konzerve, sos od paradajza i beli luk pa sve dobro promešajte i prokuvajte. Špagete prethodno skuvajte po uputstvu sa pakovanja ili onako kako inače kuvate pa dodajte u tiganj. Sve dobro promešajte i vaše jelo će za nekoliko minuta biti gotovo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()