Savršen prilog ručku.
Iz bakine kuhinje stiže nam recept za hrskav krompir posut susamom.
Poželećete svaki dan da ga spremate kada ga jednom budete probali.
Krompir očistiti i iseći na kocke pa kuvati 10-15 minuta. Ocediti i i isprati u hladnoj vodi. Na foliju staviti rendani kačkavalj, ruzmarin, dodati susam, kurkumu, papriku jednu i drugu, mleveni biber beli luk.
Istresti krompir preko začina. Dodati malo ulja preko krompira, pa izmešati.
Poređati u pleh koji ste obložili pek papirom. Pleh mora biti veći.
Peći na 230 stepeni oko 30 minuta da bude baš hrskav.
Ceo postupak pripreme pogledajte u videu:
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.