Kuvate li ga na pravoj temperaturi?
Koje su vam asocijacije na jesen i zimu?
Sigurni smo da je jedna od njih i kuvano vino.
I sada ste verovatno pomislili kako već imate super recept koji primenjujete godinama.
Recept kao recept ne dovodimo u pitanje, ali želimo da vam otkrijemo cake kojima se služe profesionalci.
Roni Ginaš je stručnjakinja za vino u uglednom restoranu u Kaliforniji, a kuvano vino koje ona sprema je omiljeno u tom lokalu. Sada je dala svojih pet saveta kako da recept za kuvano vino da savršene rezultate.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.