Iz bakine kuhinje stižu najdravija jela
Danas vam iz bakine kuhinje donosimo jedan detoks recept sa povrćem, pun vitamina i minerala.
Na ulju propržiti seckan luk i šargarepu.
Dodati seckane šampinjone, kockice celera. Ubaciti zatim bundevu i krompir seckane na kockice.
Malo dinstati pa ubaciti opran pirinač i suvi začin. Kuvati dok se povrće ne skuva oko 50 minuta.
Na kraju dodati seckan peršunov list.
U videu u nastavku teksta možete pogledati detaljniju pripremu ovog jela.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.